TV LIVE Radio
Nga Vendi
28 korrik 2020
Shtetasit e Maqedonisë prej sot do të mund të hyjnë në Bullgari me test negativ PCR

Qeveria e Bullgarisë ka vendosur që pjesërisht t’i lehtësojë masat për hyrje në shtetin e tyre nga pesë vende, në mesin e të cilave edhe Maqedonia e Veriut.

Me këtë vendim, shtetasit e Maqedonisë së Veriut prej sot do të mund të hyjnë në Bullgari me test negativ për COVID-19.

Përveç shtetasit e Maqedonisë së Veriut, me test negativ për coronavirus jo më të vjetër se 72 orë, në Bullgari do të mund të hyjnë edhe shtetasit e Serbisë, Molldavisë, Izraelit dhe Kuvajtit.

Sipas qeverisë bullgare, ky vendim është marrë në lidhje me kërkesat e sektorit të turizmit atje.

Për dallim nga Bullgaria, Greqia e ka vazhduar ndalesën për hyrjen e shtetasve të Maqedonisë së Veriut deri më 31 korrik.Të ndryshme
Më shumë
Mbi 77 mijë persona janë regjistruar në diasporë18 mars 2021
Afrim Gashi: Shifrat alarmante janë dëshmia e dështimit të kësaj qeverie pa shumicë26 tetor 2020
Sarri: E kishim ndeshjen në kontroll, por u bllokuam 8 korrik 2020

Radio Uskana - LIVE
Bimi Mustafa - Gurbetqari