TV LIVE Radio
Nga Vendi
10 qershor 2021
Nga 1 korriku Maqedonia pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Malin e Zi

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook, ka shkruar se roamingu nga Maqedonia duke filluar nga 1 korriku nuk do të vlejë për Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnja dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi.

“Nga 1 korriku pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi!”, shkruan Osmani.Të ndryshme
Më shumë
Bozhinovska e cila bënte thirrje për “Nate? të thikave”, sot u emërua eksperte për politike të jashtme në MPJ20 maj 2021
OBRM-PDUKM: Filipçe duhet të mbajë përgjegjësi, numri i të vdekurve ka kaluar mbi një mijë 2 nntor 2020
Mijëra vetë nënshkruajnë peticionin: Franca të marrë nën kontroll Libanin 7 gusht 2020

Radio Uskana - LIVE
Gjin Dona Prena Beci - Bukurit e Mirdites