TV LIVE Radio
Nga Vendi
22 qershor 2021
Maqedonia e Veriut me OSBE-në do të kryesojë në vitin 2023

Ministri i Jashtëm Bujar Osmani, pas takimi me ministren e Jashtme të Suedisë dhe kryesuesen e OSBE-së, An Linde, theksoi se Maqedonia e Veriut me OSBE-në do të kryesojë në vitin 2023.

Osmani mes tjerash falemnderoi kryesuesen aktuale të OSBE-së, An Linde për angazhimin e jashtëzakonshëm edhe përkundër kushteve të vështira me pandeminë.

 

“Maqedonia do të kryeson me OSBE-në në vitin 2023 dhe kjo na bën që të jemi në treshen e kryesuesve dhe na jep një mundësi për të bashkëbiseduar, për të ndarë eksperiencën e njëri tjetrit në këtë drejtim dhe natyrisht edhe për ta akorduar prioritetet dhe kahjet e këtij bashkëpunimi në të ardhmen”, u shpreh Osmani pas takimi me ministren e Jashtme të Suedisë dhe kryesuesen e OSBE-së, An Linde.Të ndryshme
Më shumë
Në 24 orët e fundit janë regjistruar 191 raste të reja dhe 3 viktima nga koronavirusi 4 tetor 2020
Ligji për për Letërnjoftimet para deputetëve të Maqedonisë16 mars 2021
Selmani: Siguroni vaksina, jo orë policore! 8 mars 2021

Radio Uskana - LIVE
Luana Vjollca 1 Mije Vjet - 1080p