TV LIVE Radio
Nga Vendi
25 nntor 2021
Ndahet nga jeta mësuesi Ismet Klosi

Ismet Klosi ka qen mësues në SHF"Millto Gurra".Për vdekjen e mësues Ismetit kan njoftuar nga drejtoria e shkollës në  një postim në Facebook:

 Në mëngjesin  e ditës  së enjte morrëm lajmin e dhimbshëm  për ndarjen fizike nga jeta e kësaj bote të mikut, familjarit,  punëtorit  dhe mësuesit  tonë Ismet Kilosi.
Padyshim se çdo ndarje  është e rëndë dhe sidomos dhimbja  dhe mërzia shtohet  kur ndodh befas, pa pritur  dhe në moshë jo të shtyer.
Ismet Kilosi u lind  më  14  shtator  më vitin 1959 në fsh. Cërvicë të komunës së Kërçovës.
Shkollimin  fillor  e kreu me sukses në Garanë. Për të vazhduar  shkollimin e mesëm në Gjimnazin e  Kërçovës. Më pastaj regjistrohet  në Shkollën e Lartë Pedagogjike pran Universitetit të Shkupit në grupin e gjuhës frenge, diplomon me sukses të lartë më 25.12.1983 v.  dhe merr titullin Arsimtar  për gjuhë frenge.
Nga data: 01.09.1983 punësohet në Shkollën Fillore Qendrore "Milto Gurra" ku me  nder  dhe dinjitet vazhdon të  punoj  deri  në frymën e tij të fundit. Falë kontributit dhe angazhimit të tij nuk do të mungojnë sukseset, të arriturat dhe investimet në shkollën tonë.
Mësues Ismet Kilosi e gjen në të  gjitha nismat dhe aktivitetet arsimore,  shoqërore  dhe humane me  qëllimin  shumë fisnik  dhe me pozitivitet të pashembulltë në të gjitha situatat dhe kërkesat e kohës.
Përveç  kësaj përgjegjësie mësues Ismetin,  krahas punës që bënte në shkollë me nxënësit duke edukuar   dhe  mësuar  breza  dhe  gjenerata të  shumta  do ta  gjejmë aktiv  edhe në bashkësinë vendore të fshatit Cërvicë, e sidomos në sferën e sportit   duke  dhënë kontribut të pa kursyer te klubi futbollistik "Bashkimi". 
Kolektivit të shkollës sonë  do ti  mungoj urtësia, mençuria dhe  etika e arsimtarit shembullorë .
Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër, 26.11.2021, (dita e premte), në fsh.Cërvicë.
All-llahu e  mëshiroftë  dhe e  shpërbleftë me  mirësitë e Tij të pakufishme...!
Zoti i Madh e  bëftë një nga banorët e parajsës, në shtëpinë e banimit të përjetshëm!
25.11.2021, 
SHFQ"Milto Gurra"-fshati  Garanë-Strellcë, Komuna e Kërçovës 
Drejtori
Kujtim  Kasami

 Të ndryshme
Më shumë
Komunikacioni zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata14 shtator 2020
Pesë viktima dhe 75 raste të reja me Covid-19, shërohen 136 pacientë 4 gusht 2020
Dimovski: Ministria e Arsimit nuk ka planë bazë17 gusht 2020

Radio Uskana - LIVE
KIDA x MOZZIK - PP