TV LIVE Radio
Nga Vendi
27 maj 2020
Benjamin Idrizi: Jam krenar që asnjëherë se kam përkrahur Mulla Sulën, ky është Bajrami më i Madh

Hoxha i mirënjohur nga Gjermania, Benjamin Idrizi ka komentuar shkarkimin e kreut të BFI-së, Sulejman Rexhepi.

“Hamdi i takon vetëm Zotit”! Krenohem se nuk e kam përkrahur asnjëhere Mulla Sulën! Elhamdulillah! Shpresoj se me shkarkimin e ti hapet një faqë e re në BFI. Le të jetë për hajr për popullin musliman në Maqedoni! Ky është Bjarami më i madh!”, shkruan Benjamin Idrizi.Të ndryshme
Më shumë
Bllokohet platforma për mësim online28 shtator 2020
Kosova dhe Serbia nënshkruajnë sot dokument në Shtëpinë e Bardhë, merr pjesë edhe presidenti Trump 4 shtator 2020
Drejtori i shkollës fillore Sande Shterioski apelon prindërit për regjistrim të fëmijëve të tyre 7 maj 2021

Radio Uskana - LIVE