TV LIVE Radio
Kuriozitete
29 tetor 2020
Si të përmirësoni zyrën e shtëpisë

Me pandeminë COVID-19 që trondit ende botën, shumë biznese janë zhvendosur në punë krejtësisht të largëta. Për shumë punonjës, puna nga shtëpia do të jetë norma e re, të paktën deri në vitin 2021. Si rezultat, një theks i madh vihet në zyrën tuaj të shtëpisë.

Ju duhet një hapësirë ??që ju lejon të jeni produktiv dhe efikas, diçka që jo të gjitha zyrat e shtëpisë e kanë. Fatmirësisht ka disa mënyra që mund të përmirësoni zyrën tuaj të shtëpisë.

Më poshtë gjeni disa mënyra se si të përmirësoni zyrën tuaj në shtëpi:

Azhurnimi i karriges ose tavolinës

Një nga aspektet më të rëndësishme të zyrës suaj të shtëpisë është tavolina dhe karrigia juaj. Me siguri do të jeni në laptop gjatë gjithë ditës, kështu që dëshironi të siguroheni se jeni rehat ndërsa e bëni atë. Përdorimi i një tavoline të rrënuar me një karrige të parehatshme mund ta bëjë jashtëzakonisht të vështirë kryerjen e punës.

Mbi të gjitha, si duhet të kryeni punën nëse vazhdimisht ndiheni jo rehat, apo edhe keni dhimbje? Një tavolinë me cilësi të dobët mund të çojë në disa probleme të mëdha shëndetësore. Mund të ndikojë negativisht në qëndrimin tuaj, ose mund të çojë në dhimbje kronike të shpinës dhe qafës. Nëse do të punoni nga shtëpia për një të ardhme të konsiderueshme, duhet të investoni në një kombinim cilësor tavoline dhe karrigeje që mund t’ju mbajë rehat.

Ndriçim i përmirësuar

Diçka që është jashtëzakonisht e nënvlerësuar kur bëhet fjalë për zyrat e shtëpisë është ndriçimi i dhomës. Ndriçimi luan një rol të madh në gjendjet shpirtërore dhe emocionet tona, veçanërisht në dhomat si një zyrë shtëpie. Dritat e ndritshme mund të jenë energjike dhe t’ju ndihmojnë të përqendroheni në detyrat që keni përpara.

Drita natyrale është gjithashtu shumë e mirë në gjallërimin e njerëzve, duke rritur humorin dhe produktivitetin. Nëse dëshironi të jeni më produktivë në zyrën tuaj të shtëpisë, provoni të ndryshoni perdet tuaja për të lëshuar dritë më natyrale, ose shtoni një element tjetër të dritës artificiale, si një llambë.

Teknologji e azhurnuar

Siç u përmend më parë, ju ka të ngjarë të kaloni gjithë kohën në kompjuterin tuaj. Si rezultat, mund të jetë e vlefshme të investoni disa para në teknologjinë e shtëpisë tuaj. Ju nuk doni të humbni punën thjesht për shkak të vështirësive teknike, diçka që mund të ndodhë nëse jeni duke përdorur teknologji të dobët. Një router i fortë dhe lidhja me WI-FI janë të rekomanduara, duke ju ndihmuar të shmangni shkëputjen gjatë takimeve kryesore të biznesit. Ju gjithashtu mund të dëshironi të blini një monitor të dytë, duke ju lejuar të merrni dokumente dhe grafikë të hapur në një monitor ndërsa ju punoni në tjetrin.

Më në fund, mund të dëshironi të azhurnoni vetë kompjuterin tuaj. Për ata që duhet të bëjnë detyra komplekse si modelimi 3D, kërkohet një kompjuter i nivelit të lartë. Edhe nëse nuk i keni këto detyra komplekse, një kompjuter i ri ka të ngjarë të punoj më shpejt. Nëse dëshironi të jeni produktiv ndërsa punoni nga shtëpia, përpiquni të siguroheni që zyra e shtëpisë është e pajisur me teknologjinë më të mirë. Të ndryshme
Më shumë
“Faktet kanë rëndësi!”, Veliaj publikon foton e ndryshimit të rrënjësishëm të Sharrës17 tetor 2020
Mësimi në universitete do zhvillohet online, studentët ngrihen në protestë31 tetor 2020
Osmani letër urimi për sekretarin e ri shtetëror të SHBA-ve: Besoj se do të jeni të angazhuar për Ballkanin Perëndimor29 janar 2021

Radio Uskana - LIVE
Nora Ndreu - Unë n Shqipëri e ti nkurbet