TV LIVE Radio
Kuriozitete
30 tetor 2020
Aplikojeni këtë këshillë dhe gjithmonë do të jeni të lumtur

 

Filozofi Henry David Thoreau kishte thënë: “Lumturia është sikurse flutura; aq më shumë që e ndiqni, aq më shumë do t’ju shmangë, por nëse e ktheni vëmendjen te gjërat tjera, ajo vjen dhe ulet ngadalë në shpatullën tuaj”

Joga dhe mësimet spirituale na mësojnë se lumturia është e vërtetë vetëm atëherë kur heqim dorë së kërkuari gjëra materiale dhe të panevojshme, me qëllim që ta zbulojmë kënaqësinë e pafundme që gjendet brenda nesh.

Prandaj, sipas shumë ekspertëve, ndër mënyrat më të mira për të qëndruar gjithmonë të lumtur, është duke e bërë atë që ju pëlqen.

Qoftë nëse jeni në punë apo në shkollë, bëni çfarëdo që ju pëlqen. Kur i bëni gjërat që ju pëlqejnë, ato nuk krijojnë stresi, por vetëm sa e lehtësojnë stresin që e keni nga gjërat tjera.

Prandaj nëse ndjeheni se keni nevojë të udhëtoni apo të takoni njerëz të ri, për ju ndoshta më mirë është të punoni si agjent marketingu (edhe nëse punoni me rrogë më të vogël) sesa si kontabilist.

E njëjta gjë vlen kudo, asnjëherë mos i ndiqni paratë, por kënaqësinë që jua sjellë një detyrë e caktuar.Të ndryshme
Më shumë
Ronaldo: Skuadra më e kënaqur me Pirlon28 shtator 2020
Kosovë, përplasje brenda koalicionit qeverisës12 gusht 2020
MASH: Jemi të gatshëm për mësimin nga shtatori 7 gusht 2020

Radio Uskana - LIVE
Rajmonda Kovaçi - Ska si te daja