TV LIVE Radio
Nga Vendi
12 dhjetor 2020
Akademia e Arteve Marciale “Uskana” shënon vitin jubilar të funksionimit

Akademia e arteve marciale Uskana nga Kërçova, sivjet shënon 10 vjetorin e funksionimit. Në këtë vit jubilar të veprimtarisë sportive, Klubi Uskana, ka për qëllim përgaditjet për pjesëmarrje në garat vendore dhe ato ndërkombëtare.

 

Akademia e arteve marciale Uskana nga Kërçova edhe në këtë kohë të krizës shëndetsore vazhdon aktivitetin sportiv të cilin e ushtron në tri fusha: Boks, Kik boks dhe MMA.

Për çdo ditë para se të fillojnë ushtrimet merren masat e sigurisë shëndetsore ndërsa Seancat stërvitore me anëtarët e klubit i udhëheq trajneri me përvojë shumëvjeçare Shpetim Ashiku, nje ekspert i Tai boksit që ka ushtruar edhe boksierë me përmasa botërore, thotë për programin tonë, kryetari i klubit Urim Saiti.

Akademia e Arteve Marciale Uskana potencon ai, funksionon qe nga viti 2010 dhe brenda ketij harku kohor ka shenuar suksese te lakmueshme brenda dhe jashta vendit. Në këtë vit jubilar të funksionimit, thotë ai, qëllimi jonë është përgaditja intenzive e anëtarëve për pjesëmarrje në garat vendore, ballkanike dhe ndërkombëtare. Dhe këtë synim do të mund ta realizojmë përmes federatës sportive të rangut botëror Iska, ku perveç antarëve të klubit Uskana, do tu jepet mundësia për pjesëmarrje në organizimet e këtij niveli ndërkombetar, edhe talentëve të tjerë nga Maqedonia, Kosova dhe Shqiperia, nënvizon Kryetari Urim Saiti.Të ndryshme
Më shumë
Virusi “Alien” mund të vjedhë kredencialet nga 226 aplikacione: Nuk kursehet as Facebook, Gmail dhe Snapchat25 shtator 2020
Willian pritet t’i bashkohet Arsenalit pas finales së Kupës FA29 korrik 2020
Stevkova Sterieva: Sektori bankar në Maqedoni është stabil17 gusht 2020

Radio Uskana - LIVE
Irkenc Hyka ft Kaltrina Selimi - Kthema