TV LIVE Radio
Sport
14 mars 2021
Muhamed Sejdini rizgjidhet kryetar i FFM-së

Muhamed Sejdini është rizgjedhur për kryetar të FFM-së,  “për” zgjedhjen e Muhamed Sejdinit kan votuar 52 delegatë dhe asnjë kundër dhe kështu Sejdini rimori besimin e delegatëve për të udhëhequr edhe për një mandatë të plotë me FFM-në. 

Muhamed Sejdini kundërkandidat në këto zgjedhje nuk kishte pasi që Lidhjet Komunale të Futbollit nuk kandiduan tjetër kandidat për postin e FFM-së.Të ndryshme
Më shumë
Në Kovid-qendrat në Shkup për 24 orë janë hospitalizuar 43 pacientë18 dhjetor 2020
Disa komuna në Kosovë në karantinë, orë policore prej së premtes11 nntor 2020
Katundi – fshati i emigrantit të parë që po shkon drejt rrënimit12 tetor 2020

Radio Uskana - LIVE
Saranda - Mesazhi i fundit