TV LIVE Radio
Nga Rajoni
3 maj 2021
Nuk do të ketë karantinë dyjavore gjatë shkuarjes në Shqipëri për qytetarët e Maqedonisë

Sot, ka përfunduar afati dyjavor për masën e karantinës për shtetasit e Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë gjatë shkuarjes në Shqipëri.

Në bazë të kësaj, shtetasit e këtyre vendeve, gjatë shkuarjes në Shqipëri nuk janë të obliguar t’i nënshtrohen karantinës.

Karantina dyjavore pati hyrë në fuqi më 20 prill, pas rritjes së infektimeve me Covid-19 dhe për shkak të festës së Pashkëve.Të ndryshme
Më shumë
LSDM: Propozim buxheti për vitin 2021, dëshmi e politikave të përgjegjshme14 nntor 2020
Në “Krivollak” armatat e SHBA-së, Polonisë dhe Maqedonisë së Veriut do të realizojnë stërvitje të përbashkët12 gusht 2020
Osmani në Bullgari: Para nesh kemi një mundësi historike për integrimin evropian të rajonit që nuk guxojmë ta humbasim 9 tetor 2020

Radio Uskana - LIVE