TV LIVE Radio
Nga Vendi
4 maj 2021
Fillon pagesa e ndihmës sociale për muajin prill në Maqedoni

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se sot filloi pagesa e pagesës sociale dhe pagesës për mbrojtje civile dhe të fëmijëve për muajin prill.

Përdoruesit e këtyre që kanë kartela do të mund që t’i marrin paratë në bankomatet e bankave nga dita e sotme.

 

“Me qëllim që të shmanget turma para bankave dhe të mundësohet mbrojtje më e madhe të shfrytëzuesve të ndihmave sociale në kushte të virusit COVID-19, për personat të cilët nuk përdorin kartela, pagesa do të bëhet në dy grupe edhe atë sipas renditjes alfabetike”, sqarojnë nga MPPS.

Nga dita e martë pagesa do të bëhet për personat mbiemri i të cilëve u fillon me A, B, V, G, D, Gj, Zh, Z, X, I, j, K, L, Ll dhe nga dita e mërkurë për personat mbiemri i të cilëve u fillon me M, N, Nj, O, P, R, S, T, Q, U, F, H, C, Ç, Xh dhe Sh.Të ndryshme
Më shumë
Carovska: Në shkolla nuk ka përhapje të virusit, nuk do të ketë pushim para kohe25 nntor 2020
Qeveria shfuqizon Task-forcën antikorrupsion në Policinë e Kosovës19 tetor 2020
Dita e dytë e zgjedhjeve, votojnë të sëmurët dhe të burgosurit14 korrik 2020

Radio Uskana - LIVE