TV LIVE Radio
Nga Vendi
4 maj 2021
KRRE i publikon çmimet e derivateve të naftës për këtë javë në Maqedoni

Komisioni Rregullator i Enegjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit miratoi vendimin me të cilin bëhet rritka e çmimit i shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0.26% në raporti me vendimin 26.04.2021.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe ?UROSUPER BS-98, të EURODIZELIT (D-? V) nuk ndryshojnë, respektivisht mbeten në të njëjtin nivel siç janë përcaktuar me vendimin për përcaktimin e çmimeve më të larta të shitjes me pakicë të derivateve të naftës dhe të lëndëve djegëse të transportit të datës 26.04.2021.

 

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EURODISEL dhe të vajit ekstra për amvisëri rriten për 0.50 denarë/litër. Ulje ka edhe te çmimi i shitjes me pakicë të ?azutit ?-1 SU për 0,149 den/kg dhe tani do të jetë 34,443 den/kg.

Nga data 05.05.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Nga data 27.4.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS95 – 67,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS98 – 69,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) – 59,50 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) – 58,50 (denarë/litër)
Mazut ?-1 SU 34,443 (denarë/kilogram).Të ndryshme
Më shumë
Në Tetovë “Virusi martohet me Koronën”10 korrik 2020
Shiu i madh shkatërron një rrugë në Malishevë, asfalti ndahet në copa 9 janar 2021
Nga sot në Shqipëri kush rreh gruan dëbohet nga shtëpia18 nntor 2020

Radio Uskana - LIVE