TV LIVE Radio
Teknologji
23 korrik 2021
Snapchat regjistroi rritjen më të lartë, tani ka 293 milionë përdorues

Aplikacioni popullor Snapchat ka parë rritjen më të madhe në disa vite.

Numri i përdoruesve aktivë të përditshëm të Snapchat u rrit në 293 milionë, një rritje prej 23 për qind mbi të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Kjo në fakt është rritja më e madhe në vitet e fundit, dhe rritja e mëparshme më e madhe prej 22 për qind e regjistruar katër vjet më parë është përmirësuar gjithashtu.

Rritja e Snapchat gjithashtu tejkaloi atë të Twitter, i cili regjistroi 206 milionë përdorues aktivë të përditshëm në tremujorin e dytë.

Të ardhurat totale u rritën me një shumë mbresëlënëse 116 për qind në 982 milionë dollarë, që është rezultati më i mirë deri më tani. Rritja është më e shpejtë edhe në krahasim me Twitter dhe Facebook.

Rritja i atribuohet kryesisht bllokimit të futur për shkak të pandemisë së coronavirusit, por edhe aplikacionit të përmirësuar të Android.Të ndryshme
Më shumë
Afati për parashtrimin e TVSH 04 vazhdohet deri më 29 janar23 janar 2021
Bytyqi: Kompanitë do të ftojnë qytetarët për shlyerjen e kamatave18 shkurt 2021
Roma kontakton me Spallettin 7 korrik 2020

Radio Uskana - LIVE
Rita & Fidan - Kto Ndjenja