TV LIVE Radio
ShowBiz
1 gusht 2021
Katër artistë bëhen bashkë për ti kënduar Shkupit

Me 13 Gusht mbushen plot 109 vite nga çlirimi i kryeqyetit të Vilajetit të dikurshëm të Kosovës, Shkupit tonë. Në kujtim të emrave të shquar si Hasan Prishtina, Bajram Curri,Bajram Daklani, Nënë Tereza e shumë të tjerë por dhe si amanet për ruajtjen e traditës ndër brezat e rinjë vjen projekti i ri “Shkupi Dardan”

Teksti dhe muzika mbajnë autorësi të Avni Qahilit kurse për ta interpetuar janë bërë bashkë Shkodran Tolaj, Besiana Mehmedi, Miranda Hashani e Visar Rexhepi. Kjo këngë ka tekst me mesazh të fuqishëm kurse muzikë e orkestracion të kohës dhe vjen me një videoproduksion mjaft të veçantë në koncept dhe unitet.Të ndryshme
Më shumë
Gjykata shqipton dënim me burg të përjteshëm Halil Demirin, Agim dhe Afrim Ismailoviqin23 shkurt 2021
Pandemia përgjysmon lëndët gjyqësore31 tetor 2020
Varhelyi: Nuk do ta dramatizoja, mund të gjendet zgjidhje në mes Shkupit dhe Sofjes 7 tetor 2020

Radio Uskana - LIVE
Sala Bekteshi - Po vjen diaspora