TV LIVE Radio
Nga Vendi
13 tetor 2021
Gjykata Penale në Shkup e konfirmoi dënimin prej 19 viteve për Angela Gjorgjievska në lëndën “Pino”

Gjykata penale Shkup sot e konfirmoi dënimin e parë prej 19 viteve për Angela Gjorgjievska, e akuzuar për bashkëveprim në vrasjen e Pineta Sekondo – Pino.

Procesi gjyqësor për këtë lëndë nga ana e Gjykatës së Apelit – Shkup, është kthyer në gjykim të përsëritur për shkak të ekspertizave.

Gjykimin për këtë lëndë e ka udhëhequr gjykatësja Lenka Davidkova, ndërsa përfaqësues i akuzës është prokurorja publike, Lidija Raiçeviq.

I akuzuari i parë në këtë lëndë është Ali Furkan, por procedura kundër tij nuk po udhëhiqet për shkak se ai është në arrati.Të ndryshme
Më shumë
Maqedoni: Parregullsitë e raporteve financiare të partive, Antikorrupsioni do t’ia dorëzojë revizionit shtetëror21 tetor 2020
Rritje e ndjeshme e rasteve me Covid-19 në Austri 6 korrik 2020
Gashi: Tradita dhe familja janë shtyllat e politikës sonë 7 nntor 2020

Radio Uskana - LIVE
Bimi Mustafa - Gurbetqari