TV LIVE Radio
Nga Vendi
14 janar 2022
Djegia e kontenjerëve në Tetovë, fenomen në rritje

Mbrëm në orët e vona të natës dhe sot para dite janë djegur kontenjerët e mbeturinave në qytetin e Tetovës, akti I mbrëmshëm ka mundur të jetë edhe më I rezikshëm pasi në afërsi të kontenjerëve të djegur ka pasur banesa, vetura dhe kabllo elektrike.Zëdhënësi I Policisë Fatmir Rexhepi për Televizionin Pollogu ka konfirmuar se të dy rastet nuk janë paraqitur në polici por po punohet për zbardhjen e rastit.Rastin e mbrëmshëm I pari e bëri public Kryetari I komunës së Tetovës Bilall Kasami nëpërmjet profilit të tij zyrtar në Fejsbuk

“Akt i tmerrshëm djegia e mbeturinave, hapësira publike është e të gjithëve dhe të gjithë duhet të kujdesemi si për shtëpinë tonë. Këto skena nuk i shërbejnë qytetit tonë, kjo nuk është qytetaria jonë. Kërkojmë nga policia që të hetohet rasti, dhe personat përgjegjës të marrin dënimin e merituar”, njoftoi kryetari i Komunës, Bilall Kasami në Facebook.

Zëvëndës drejtori I ndërmarjes publikë komunale Daut Memishi deklaroj se zjarri ka ardhur si pasoje e pakujdesise dhe hudhjen e materialeve ose gjegjësisht mbetjeve të koftërve të cilët kanë qenë të pashuara.

Rasti i mbrëmshëm ka ardhur si pasojë e hudhjes së mbetjeve të koftorëve të cilët kanë qenë të pashuara, kërkojmë nga qytetarët që të jenë më të përgjeqshëm sepse kjo na shton punë dhe pengon në aktivitet tona të përditshme tha Daut Memishi Zëvëndës drejtor i NPK-së

Gjatë vitit 2021 në Tetovë janë djegur 54 kontejnerë të plehrave, Vetëm në vitin 2021, zjarrfikësit e Tetovës kanë intervenuar në 54 djegie të kontejnerëve, dhe rreth 40 djegie të deponive të egra. Këto akte të shëmtuara pa diskutim që ndikojnë edhe në rritjen e ndotjes, ku Tetova viteve të fundit është lider jo vetëm në vend por edhe më gjerë për sa i përket ndotjes.

Gazetar:Nevrij Ademi Të ndryshme
Më shumë
Veseli: Dielli do të lind përsëri, triumfuese do të jetë edhe kjo betejë e Kosovës në Hagë13 korrik 2020
OBRM-PDUKM: Shëndetësia publike është në kolaps13 tetor 2020
Osmani: Ka progres në bisedimet me Bullgarinë11 tetor 2021

Radio Uskana - LIVE
BALA CA MKE BO prod by Alandy