TV LIVE Radio
Promo“Dëftesat e nxënësve”, Inspektorati në Maqedoni kërkon që shkollat t’i kthejnë mjetet22 qershor 2021
PromoEdhe në krizën e vitit 2020 komunat shpenzuan 129 milion euro në tenderë, pothuajse njëjtë sa vitin paraprak22 qershor 2021
PromoBullgaria nuk bën lëshime për Maqedoninë e Veriut, BE nuk dëshiron ndarje nga Shqipëria22 qershor 2021
PromoMaqedonia e Veriut me OSBE-në do të kryesojë në vitin 202322 qershor 2021
Nga Vendi
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021“Dëftesat e nxënësve”, Inspektorati në Maqedoni kërkon që shkollat t’i kthejnë mjetet
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021Edhe në krizën e vitit 2020 komunat shpenzuan 129 milion euro në tenderë, pothuajse njëjtë sa vitin paraprak
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021Bullgaria nuk bën lëshime për Maqedoninë e Veriut, BE nuk dëshiron ndarje nga Shqipëria
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021Maqedonia e Veriut me OSBE-në do të kryesojë në vitin 2023
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021Sot mblidhet Këshilli i BE-së, do të vendosin për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021MPB Maqedoni: Prej nesër deri të dielën nuk do të funksionojë sistemi për dokumentet personale
Nga VendiPublikuar më 22 qershor 2021Qeveria e Maqedonisë sot shqyrton vendimin për taksën ekologjike dhe TVSH-në e rrymës elektrike
Nga VendiPublikuar më 21 qershor 2021Qytetarët e Maqedonisë do të mund të udhëtojnë në Danimarkë pa karantinë
Nga VendiPublikuar më 21 qershor 2021Nikollovski: Secili duhet të kontribojë për parandalim të korrupsionit
Nga VendiPublikuar më 21 qershor 2021Xhaferi – Buçiq: Shkupi dhe Podgorica janë për marrëdhënie të mira fqinjësore dhe integrim në BE
< Kthehu
1
Më Shumë >

Radio Uskana - LIVE
Syne Loshi - Po rreh defi