TV LIVE Radio
Nga Rajoni
6 tetor 2020
Meta: Shkatërrimi brutal i Marrëveshjes së 5 Qershorit vetëdemaskim i “Rilindjes”

Presidenti Ilir Meta e ka nisur ditën e sotme me një koment mbi miratimin e Kodit të ri Zgjedhor.

Ai tha se shkatërrimi brutal i Marrëveshjes së 5 Qershorit ishte vetëdemaskimi i “Rilindjes”. Ai thekson se muri kriminal i Rilindjes do të shkatërrohet nga tre milionë shqiptarë më 25 Prill.

“Shkatërrimi brutal i Marrëveshjes së 5 Qershorit ishte vetëdemaskimi i “Rilindjes” si përfaqësuese e pakicës së pakicës apo thjesht oligarkisë dhe bandave.  Populli shqiptar do të jetë në lartësinë që e kërkon ky moment historik për rrëzimin e murit kriminal të “Rilindjes” që është vendosur nga dje në rrugën e integrimit europian. Ky mur do shembet nga tre milion shqiptarë në 25 Prill, por edhe më parë nëse është e domosdoshme. Shqipëria e Para!  Shqipëria si gjithë Europa!”, shkruan Meta.Të ndryshme
Më shumë
Axhenda/ Sot mbledhja e dy qeverive në Tiranë, këto janë marrëveshjet që pritet të nënshkruhen 2 tetor 2020
MASH publikon udhëzues për vlerësimin e nxënësve20 tetor 2020
Presidenti Biden, Nënpresidentja Harris marrin detyrën në krye të administratës së re amerikane20 janar 2021

Radio Uskana - LIVE
Albulena Ukaj - Sekreti