TV LIVE Radio
Nga Vendi
13 tetor 2020
Dënohen 331 shoferë në Shkup, 93 për tejkalim të shpejtësisë

Gjatë ditës së djeshme në suaza të kontrolleve të përforcuara të policisë në zonën e trafikut, në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 331 sanksione.

Siç bënë të ditur nga MPB-ja, 49 persona janë sanksionuar për drejtim pa patentë shoferi, për tejkalim të shpejtësisë së lejuar të lëvizjes janë 93 shkelje, 42 për automjete të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta dhe janë sanksionuar 31 motoçiklistë.

Janë shqiptuar edhe 36 gjoba për mosmbajtja të maskës. Kontrollet e përforcuara vazhdojnë edhe ditëve në vijim.

Nga MPB u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë rregullat e trafikut që ta rrisim sigurinë në trafik.Të ndryshme
Më shumë
Zaev: Liderët evropian e kuptojnë mirë mesazhin tonë – Identiteti maqedonas nuk është për t’u negociuar11 maj 2021
Spasovski për rastin në Siniçan: Për mua është e rëndësishme të veprohet sipas ligjit dhe Kushtetutës30 korrik 2020
20 raste të reja në Shqipëri me Covid-19 6 qershor 2020

Radio Uskana - LIVE
POWER PETROL 20.10.2021