TV LIVE Radio
Nga Vendi
10 dhjetor 2020
MASH Maqedoni: Ndahen bursa për studim në Universitetin e Qipros

Universiteti i Qipros ndan 10 bursa për studime deridiplomike (me përjashtim të Fakultetit të Mjekësisë) për kandidatët që do të aplikojnë në shtator të vitit 2021. Çdo bursë vlen deri në 4 vjet dhe nga Universiteti i Qipros mbulohen shpenzimet 50%.

Siç thuhet në njoftimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, bursistët janë të obliguar që me shpenzimet e tyre të ndjekin kurs për një vit në gjuhën greke në Qipro dhe të marrin nivelin B2 para se të nisin me studimet.

 

Nëse bursisti nuk i përfundon studimet në afat prej 4 viteve (tetë semestra), bursa do të ndalohet dhe nuk do të ketë mundësi për vazhdim të mëtejshëm.

Në njoftimin që MASH e publikoi në ueb-faqe numërohen edhe dokumentet e nevojshme për aplikim si dhe linqet në ueb-faqet dhe kontaktet ku mund të merren më shumë informacione për bursën, procesin e aplikimit dhe informacione për vizë dhe leje për banim të përkohshëm.Të ndryshme
Më shumë
Trump: Nuk do të marr pjesë në inaugurimin e Biden-it 8 janar 2021
OBRM-PDUKM: Zaev përgatit Deklaratë për marrëveshjen me Bullgarinë28 tetor 2020
BDI: Investimet prej 3.1 miliardë euro në 5 vitet e ardhshme, do të mundësojnë jetë më të mirë për gjithë qytetarët17 nntor 2020

Radio Uskana - LIVE
B2N & Enjela - Moj e mira