TV LIVE Radio
Sport
16 qershor 2021
Shënoi dy gola ndaj Hungarisë, por Ronaldo humbi edhe një rast absolutisht të pabesueshëm nga vetëm pesë metra


Të ndryshme
Më shumë
Nedellkov: Shumë mësimdhënës dhe shkolla pa mjete për realizimin e mësimit në distancë24 shtator 2020
Shpërthen zjarr në Sirkovë të Velesit, digjen 25 qengja30 qershor 2020
Me duar të lidhura në gjykatë, djali nuk pendohet për vrasjen e nënës: Më bëri magji10 gusht 2020

Radio Uskana - LIVE
DR. MENDI