TV LIVE Radio
Nga Rajoni
18 qershor 2021
Edhe Greqia rrezikohet nga paralajmërimet e Bajdenit nëse punon kundër Marrëveshjes së Prespës

Ata që punojnë kundër marrëveshjes së Prespës edhe nga vende jashtë Ballkanit perëndimor, duke përfshirë dhe Greqinë, mund të gjenden në listën e zezë të SHBA-ve.

Për këtë bëri të ditur zëdhënësi i Stejt Departmentit, i cili u përgjigj në pyetjen nëse administrata e Bajden planifikon të zgjerojë sanksionet dhe ndaj personave tjerë nga shtete tjera konkretisht Greqisë.

“Urdhëri eksekutiv 14033 lejon sanksione kundër atyre që rrezikojnë stabilitetin në Ballkanin Perëndimor, kudo që ndodhen, nën kushtin të përmbushin kriteret relevante për targetim”, tha zëdhënësi i Stejt Departmentit.

Ai tha se ky urdhër është mjet për të targetuar ata që rrezikojnë stabilitetin në Ballkanin Perëndimor dhe ndihmon që të thellohet paqja, siguria dhe realiteti në rajon.

Ndryshe Bajden në fillim të muajit solli urdhër për ngrirje të pasurisë dhe ndalesë për hyrje në SHBA për personat që rrezikojnë stabilitetin dhe paqen në çdo shtet të Ballkanit Perëndimor.Të ndryshme
Më shumë
Lista e të ftuarve të Real Madridit kundër Espayonolit27 qershor 2020
Hajdari për Zgjedhoren-Ramës: Mbani premtimin dhe thoni se çfarë do bëni!18 qershor 2020
Ambasadori Dedaj, për vizitë në Komunën e Zhelinës 3 mars 2021

Radio Uskana - LIVE
STUDIO USKANA