TV LIVE Radio
Nga Vendi
22 qershor 2021
Qeveria e Maqedonisë sot shqyrton vendimin për taksën ekologjike dhe TVSH-në e rrymës elektrike

Qeveria në seancën e sotme duhet t’i shqyrtojë dhe të marrë vendim për të dyja zgjidhjet ligjore të cilat kanë të bëjnë në uljen e paralajmëruar të TVSH-së për energjinë elektrike dhe vendosjen e takës ekologjike për karburantet.

Ministri i Financave Fatmir Besimi dje deklaroi se Qeveria do të shkojë me propozim masat të vlejnë nga 1 korriku dhe me pritje se deri atëherë Kuvendi do të arrijë t’i votojë.

 

Fatmir Besimi ka thënë se se Qeveria nuk heqë dorë nga vendimi për rritjen e taksës ekologjike për derivatet e naftës dhe të ulë TVSH-në për çmimin e energjisë elektrike.

Megjithatë sipas tij që të dy propozimet do të shqyrtohen sot në seancë qeveritare.Të ndryshme
Më shumë
Gostivar, shënohet Dita Botërore pa Automjete22 shtator 2020
Në objektet fetare mos të ketë më shumë se 30 % e kapacitetit të hapësirës së brendshme, vlerësojnë Qeveria dhe krerët fetar27 prill 2021
Bogojeski: Qeveria në mënyrë të drejtpërdrejtë e çon shtetin drejt konflikteve etnike23 shtator 2020

Radio Uskana - LIVE
Olsi Bylyku ft Lorenc Hasrama - Si te flas