TV LIVE Radio
Nga Vendi
26 korrik 2021
Maqedoni, prej sot paraqitje për vaksinim edhe nëpër shtëpi

Qytetarët që për shkak të arsyeve shëndetësore nuk janë në mundësi të vijnë dhe të marrin vaksinën kundër kovidit në pikat e vaksinimit prej sot mund të caktojnë vaksinimin në kushte shtëpiake.

Caktimi i terminit është përmes paraqitjes direkte në Shtëpitë e shëndetit, ndërsa mund ta bëjnë drejtpërdrejtë në pikat e vaksinimit, ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë.

Qytetarët mund të paraqiten për vaksinim me vizitë nëpër shtëpi në numrat:

Shtëpia e Shëndetit Berovë – 077 865 827 termin nga ora 12 deri në 14;

Shtëpia e Shëndetit Manastir – 075 263 886 nga ora 5 deri në orën 18;

Shtëpia e Shëndetit Vallandovë – 078 453 381 termin nga ora 11 deri në 13;

Shtëpia e Shëndetit Vevçan – 078 436 932 nga ora 13 në 14.

Shtëpia e Shëndetit Veles – 078 222 257 termin nga ora 13:00 deri 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Vinicë – 078 217 007 nga ora 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Gostivar – 071 769 009 termin nga 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Dellçevë – 076 487 611 termin nga 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Demir Hisar – 075 662 469 nga ora 13:00 deri në 14:00;Të ndryshme
Më shumë
Balla pas mbledhjes: Deri më 25 prill, takime të përjavshme (flet edhe për Lleshaj dhe Shahinin) 9 shtator 2020
Messi prezanton fanellat e treta të Barcelonës, por tifozëve nuk iu pëlqen ngjyra e tyre 7 shtator 2020
Lëshohet në përdorim spitali modular Covid në Gostivar27 shkurt 2021

Radio Uskana - LIVE
Eminem - Venom