TV LIVE Radio
Nga Bota
5 gusht 2021
DPHM: Është ulur niveli i ujit në Liqenin e Dojranit dhe të Prespës

Për dy centimetra është ulur niveli i ujit në Liqenin e Dojranit, ndërsa për një në atë të Prespës, përderisa niveli i Liqenit të Ohrit është njëjtë si dje, tregojnë rezultatet nga matjet e fundit të bëra nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike (DPHM).

Edhe krahas kësaj, niveli i Liqenit të Ohrit është për katër centimetra më i ulët se mesatarja për gushtin, njëjtë si edhe ai i Prespës, te i cili është për 1,6 metra më i ulët se mesatarja shumëvjeçare, përderisa niveli i ujit në Liqenin e Dojranit është për 2,66 metra më i lartë se mesatarja.

Niveli i lumenjve në vend është i ndryshëm. Te disa prej tyre janë dukshëm më të larta nga mesatarja, ndërsa te disa më të ulëta, por në të shumtën e rasteve janë të njëjta ose edhe pak më të larta në krahasim me dje.Të ndryshme
Më shumë
Leipzig arrin marrëveshje me Milot Rashicën20 korrik 2020
SHBA, 45 milionë persona kanë humbur punën për shkak të Covid-1929 qershor 2020
Kurti: Me Vuçiqin do të diskutojmë për kapitullin e ri të dialogut19 maj 2021

Radio Uskana - LIVE
03 Dafina Zeqiri KARMA Official Audio