TV LIVE Radio
Nga Vendi
17 shtator 2021
Dalin oraret dhe linjat e transportit publik në Tetovë

Ndërmarrja Publike “Tetova Transport” nëpërmjet rrjetit social Facebook informon në lidhje me linjat e autobusëve që do të qarkullojnë nëpër Tetovë prej të hënës deri të shtunën nga ora 06 deri në ora 20.

Në çdo 30 minuta, duke filluar nga ora 06:00’

Nisja nga: “Stacioni i Autobusëve”, “Tregu i Gjelbër”, “Qendër”, “Xhamia e Larme”, Shkolla e Mesme e Mjekësisë”, “Universiteti i Tetovës”, “Universiteti i Evropës Juglindore”.

Kthimi nga: “Universiteti i Evropës Juglindore”, “Universiteti i Tetovës”, “Shkolla e Mesme e Mjekësisë”, “Xhamia e Larme”, “Qendër”, “Tregu i Gjelbër”, “Pallma Mall”, “Stacioni i Autobusëve”.

Linja numër 2

Në çdo 45 minuta, duke filluar nga ora 06:00

06:00 ; 06:45 ; 07:30; 08:15 ; 09:00 ; 09:45 ; 10:30 ; 11:15 ; 12:00 ; 12:45 ; 13:30 ; 14:15 ; 15:00 ; 15:45 ; 16:30 ; 17:15 ; 18:00 ; 18:45 ; 19:30.

Nisja nga: “Stacioni i Autobusëve”, “Tregu i Gjelbër”, “Qendër”, “Xhamia e Larme”, “Rruga e Teleferikut”, “Arabati Baba Teqe”, “Reçicë e Vogël”, “F. Reçicë e Madhe”.

Kthimi nga: “F. Reçicë e Madhe”, “Universiteti i Evropës Juglindore”, “Reçicë e Vogël”, “Arabati Baba Teqe”, “Rruga e Teleferikut”, “Xhamia e Larme”, “Qendër”, “Tregu i Gjelbër”, “Pallma Mall”, “Stacioni i Autobusëve”.

Linja numër 3

Në çdo 45 minuta, duke filluar nga ora 06:00

06:00 ; 06:45 ; 07:30; 08:15 ; 09:00 ; 09:45 ; 10:30 ; 11:15 ; 12:00 ; 12:45 ; 13:30 ; 14:15 ; 15:00 ; 15:45 ; 16:30 ; 17:15 ; 18:00 ; 18:45 ; 19:30.

Nisja nga: “Stacioni i Autobusëve”, “Tregu i Gjelbër”, “Rr. Tetovarja”, “Kazerma”, “Drenoveci”, “F. Poroj”, “F. Xhepçisht”.

Kthimi nga: “F. Xhepçisht”, “F. Poroj”, “Drenoveci”, “Shkolla e Muzikës”, “Qendër”, “Tregu i Gjelbër”, “Pallma Mall”, “Stacioni i Autobusëve”.

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Tetova Transport”, Darko Spirovski deklaroi se tani janë krijuar kushtet minimale për funksionimin e autobusëve të transportit publik në Tetovë. Edhe pse Ndërmarrja është themeluar, disa punë vazhdojnë të jenë të papërfunduara dhe për këtë sipas Spirovskit duhet kohë.

Ndryshe, premtimin për transportin publik në Tetovë, kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi e dha në mandatin e saj të parë në Programin për zgjedhje lokale të vitit 2013 “Ndërtojmë së bashku“.Të ndryshme
Më shumë
Moti i ndryshueshëm, temperatura deri në 29 gradë 5 qershor 2020
LSDM: Është rritur kthimi i TVSH-së ndaj kompanive 2 shkurt 2021
Treni godet disa emigrant në hekurudhën Gjevgjeli – Shkup, një i vdekur dhe disa të lënduar12 korrik 2021

Radio Uskana - LIVE
era new life