TV LIVE Radio
Nga Vendi
13 tetor 2021
Gjykata Penale në Shkup e konfirmoi dënimin prej 19 viteve për Angela Gjorgjievska në lëndën “Pino”

Gjykata penale Shkup sot e konfirmoi dënimin e parë prej 19 viteve për Angela Gjorgjievska, e akuzuar për bashkëveprim në vrasjen e Pineta Sekondo – Pino.

Procesi gjyqësor për këtë lëndë nga ana e Gjykatës së Apelit – Shkup, është kthyer në gjykim të përsëritur për shkak të ekspertizave.

Gjykimin për këtë lëndë e ka udhëhequr gjykatësja Lenka Davidkova, ndërsa përfaqësues i akuzës është prokurorja publike, Lidija Raiçeviq.

I akuzuari i parë në këtë lëndë është Ali Furkan, por procedura kundër tij nuk po udhëhiqet për shkak se ai është në arrati.Të ndryshme
Më shumë
Protestë në Kumanovë, kërkohet drejtësi për rastin e Almirit22 shkurt 2021
Dështon votimi i projektligjit për UÇK-në si dhe rezoluta nga raportimi i Hotit për dialogun29 tetor 2020
Vazhdon gjykimi për “Lidhjen ndërkombëtare”23 korrik 2020

Radio Uskana - LIVE
Anton Delija - Tkam jete