TV LIVE Radio
Teknologji
13 janar 2022
Lëviz sërish vlera e Bitcoin, ja sa kushton tani

Kriptomonedhat janë bërë një trend i ri në jetën tonë viteve të fundit.Njëra ndër kriptovalutat më të përdorura është ajo e Bitcoin ku janë të shumtë personat në botë që kanë investuar në të.

Vlera e Bitcoin është duke pësuar rënie dhe ngritje ditëve të fundit, ndërsa sot çmimi i një kriptomonedhe të tillë është 43 mijë e 695 dollarë amerikan.Duke krahasuar pesë ditët e fundit, vlera e Bitcoin ka shënuar një ngritje prej 4.82%.Kujtojmë që vlerën më të lartë Bitcoin e kishte arritur në nëntor të vitit 2021 kur një sosh kushtonte 68 mijë dollarë.Të ndryshme
Më shumë
Maqedoni: Hapen linja telefonike për ndihmë psikologjike gjatë zjarreve 5 gusht 2021
Prej sot fillon aplikimi për mbështetje finansiare për pagat nga pakoja e pestë20 prill 2021
QSHP Tetovë: Nëntë raste të reja me Covid-19 9 qershor 2020

Radio Uskana - LIVE
Era New Life Yllza